Welcome

Skal promovere mine smykker

Jeg skal snart ud og rejse, og det skal jeg for at promovere nogle produkter, som jeg har lavet. Jeg er meget glad for dem – det er nemlig nogle smykker, og jeg håber virkelig, at jeg kan slå igennem i udlandet med dem. De er allerede til salg i nogle forskellige butikker, og det er jo helt vildt fedt – men jeg vil gerne gøre det til en levevej, for ellers, ved jeg ikke helt, hvad jeg skal arbejde med. Jeg har nemlig altid drømt om at blive selvstændig, og det er jo helt vildt fedt, hvis det kommer til at ske, kan jeg godt fortælle jer.

Men jeg skal have oversat lidt forskellige ting – eksempelvis nogle foldere som skal følge med mine smykker, så de virker mere eksklusive. Det ville virkelig være fedt.download (1)

 Så hvis der er nogle, som kender nogle, der kan hjælpe med noget oversættelse i Odense eller omegen, så vil jeg blive virkelig glad – det er en ting, der er helt sikkert. Og jeg betaler selvfølgelig for kvalitet, så jo bedre og mere professionelle, de er, jo gladere bliver jeg for tippet. Og jeg lover, at I også får et af mine smykker, hvis I gør det ordentligt, hehe.

Nå, men ellers går det godt her på fronten. Jeg er begyndt at løbe helt vildt meget, og det er jo sindssygt fedt, kan jeg godt lige afsløre. Det er virkelig noget, der kan mærkes på psyken, og er det ikke det, som vi allesammen går og drømmer om?