Welcome

Adganskontrol Ishøj – en god idé

Hej alle jer mennesker derude og herinde på bloggen som er kommet ind for at læse omkring emnet i overskriften  – jep det skal handle om Adgangskontrol i Ishøj fordi der er en del boliger i området og det ville være en særdeles god ide hvis alle disse ejendomme begyndte at skifte deres nøgler ud med personlige log in koder således at der altid kan blive registreret hvem som låser sig ind og ud  – vi ved alle sammen godt at området er belastet med kriminalitet og anden form for usikkerhed og er tænker jeg at det må være rigtigt rart at sidde på en hvis sikkerhed med den slags.

Der er jo også en masse institutioner i området og det ville være bedre beskyttet hvis der kom adgangskontrol op i Ishøj !

Alt_inst._4573

Hvad med de gamle mennesker ? Kan de huske en adgangskode ? – Her er der selvfølgelig råd -for der er en del adgangskontroller som altså ved registrering af fingeraftryk kan komme in og ud af en bygning. Dvs at det er slut med de her nøgler som kan blive væk og derved misbrugt og man skal ikke huske på en kode heller.

Adgangskontrollen i Ishøj er ville derfor være meget praktisk for alle beboere.

Jeg har hørt om et firma som hedder Deres Låsesmed som ved alt om det og hvis man har spørgsmål til de forskellige muligheder kan man jo kontakte dem hvis man vil have et svar fra stolte fagfolk

Nå jeg må slutte for jeg skal ned og handle

Ses derude.