Welcome

Billig økologisk børnetøj til alle!

Hvis du leder efter noget af det bedst og billigste tøj til den lille, så skal du klikke ind her.  Jeg blev meget glad, da jeg læste på deres side, så den glæde synes jeg, at du eller en du holder af, skal dele med mig. Jeg er glad hver dag, siden jeg så deres hjemmeside, og jeg er helt bestemt glad ved at vide, at de har det bedste tøj. Jeg husker mit eget tøj fra dengang, da jeg var lille. Det var ikke den samme kvalitet, så jeg er meget begejstret. Det er ikke altid, at jeg er glad, men jo ældre jeg bliver, des bedre er det. Jeg elsker min hund Luffe. Den er bare så sød og nuttet. Jeg elsker når den kravler op i min seng og nusser med mig. Jeg håber den kommer til at leve lige så længe som mig. Jeg ved ikke hvad, jeg ville gøre uden min lille Luffe.