Welcome

Fandt en indkøbsguide til en espressomaskine

Jeg elsker espresso, og derfor ledte jeg efter en god maskine, men jeg har – ærligt talt – ikke forstand på den slags ting, og derfor søgte jeg lidt rundt på nettet, hvor jeg faldt over den her side, som skriver om espressomaskiner, og det er jeg helt vildt glad for, for jeg elsker virkelig kaffemaskiner, og det er noget, som jeg er rigtig glad for. Jeg elsker kaffe, og jeg kan simpelthen ikke komme op om morgenen uden at jeg får mig den daglige kop kaffe – og meget gerne esppresso.

2_28_11_SupremeCoffee7598

Nå, men jeg fandt endelig en god maskine igennem den side der, og det er jeg rigtig glad for, for jeg har lige fået den hjem, og den brygger bare den bedste espresso, som jeg nogensinde har smagt. Jeg elsker det – ved godt, jeg har sagt det ret mange gange. Men altså, nu vil jeg lige drikke mig endnu en kop.

Jeg er typen, der er rigtig morgensur, hvis jeg ikke lige får mig min kop kaffe. Jeg spiser den gerne sammen med en croissant, og det er noget, som jeg altid har gjort. Det er som om at min dag ikke er fuldendt, hvis jeg ikke starter den på den måde. Espresso plejede jeg også nogle gange at købe i Starbucks, men nu synes jeg faktisk at min egen maskine er noget bedre, og det er jo bare dejligt, synes jeg.

Nå, men I må have det rigtig godt, for nu vil jeg smutte – jeg elsker jeg allesammen, hehe. Tak, fordi at I læser med.