Welcome

Fastelavnskostumer, tak

Ja hej dav, og velkommen til min herlige blog her på det store vilde internet. Somme tider bliver man nødt til at lede længe efter en blog af denne kvalitet, men nu er du jo end her, så nyd det. Det ville nok også være en god idé lige at bookmarke den her side, så du kan finde den igen, når du har brug for en god blog.

Nå, men så lige for at skære helt ind til kernen med det samme. Jeg skal have fundet et overordenligt fedt kostume her til halloween. Så kan jeg jo også bruge det til fastelavnskostumer, når den tid nu kommer, eller også kan min nevø få lov til at få det bagefter, så kan han rende rundt og være klædt ud som tyroler hele dagen. Det er jeg sikker på at han vil synes er ret sjovt. Det er jo faktisk heller ikke lige sådan at han rent faktisk har et valg. Når onkel Lars siger, at han skal komme i skole, klædt ud som tyroler, så har han bare at gøre det, hehe. Ej det er bare for sjov. Sådan er jeg jo, en sjov fætter.

Det vigtigste lige nu er i hvert fald bare, at jeg skal have fundet mig en udklædning, som jeg kan bruge her på fredag. Det kan godt være at det ender med, at jeg bare bliver nødt til at lave en selv. Bum bum, ved nu ikke helt hvad det ender med, men det finder vi jo bare ud af.