Welcome

Festudlejning til min 25-års

Hej, allesammen. Håber, at I har det godt, for det har jeg selv. Lige for tiden sidder jeg og planlægger min 25-års fødselsdag, og det er noget, som jeg virkelig ser frem til, og jeg tror, at det bliver den bedste fest, som jeg nogensinde har holdt. Jeg elsker at fejre mig selv – ikke fordi, at det er mig der bliver fejret, men fordi at jeg godt kan lide at arrangere.

Nå, men jeg har altså lejet lidt forskellige hos dem her, som beskæftiger sig med festudlejning, og det er jeg rigtig, rigtig glad for, for jeg synes at vi har haft en rigtig god dialog hele vejen igennem, og det er jo bare for fedt. Det er ikke alle virksomheder, som man føler det med.

122-47157-4-1373491597

Glæder mig helt vildt til min 25-års, men jeg ved ikke helt hvad jeg skal servere endnu, for det er nemlig sådan, at jeg ikke er helt sikker på, hvem der kommer, og jeg har lidt lettere ved at finde på, hvad der skal serveres, hvis jeg ligesom har kendskab til dem, som skal spise det, inden jeg laver det. Derfor tror jeg snart, at jeg skriver, at det er ved at være sidste chance, hvis folk skal finde ud af noget, hehe. Det skal dog nok blive rigtig, rigtig godt, kan jeg ellers godt lige sige jer. Men nok om det.

Tror jeg vil gå mig en tur og tænke lidt over tingene nu her, for der er godt nok meget praktisk, der skal ordnes.