Welcome

Godt og holdbart stakit

Heysan alle i haveglade mennesker herinde på bloggen ! Jep i må da være haveglade siden at i er trykket ind på min overskrift, ikke sandt ? 🙂

Det er godt i har gjort det for det er heldigvis også det som det hele handler om – Vi skal til at kigge nærmere på de mange gode stakit der bliver tilbudt rundt omkring på byggemarkeder og på nettet – jeg har fundet et godt sted det hedder Lemming Hegn som jeg synes har et godt udvalg – men de er jo ikke de eneste – forresten er det et genialt navn, hvis nogen af jer kender det gode gamle klassiske spil LEMMINGS ?

Det er jeg sikker på i gør og hold da op hvor har jeg fået mange timer til at gå med det spil, det er super underholdene !

garden-fence-ideas-i-ll-insert-some-pictures-about-garden-fence-ideas-640x480

Men vi skal jo have sat det stakit op i haven men jeg er altså ikke typen der kan finde ud af sådanne opgaver så det jeg nok skal høre nogen om er om der er en butik som også tilbyder at montere dem ?

Det kunne hverfald være en god ting for mig, men det er ikke verdens undergang hvis ikke jag kan få det monteret for jeg har heldigvis nogle gode naboer der bare kan det der – så kan vi jo holde en grill-fest som tak for hjælpen, er det ikke en god idé ?

Hehe min kone ved at jeg er god til at få en fest op at stå i hvilken som helst lejlighed så det kommer nok ikke bag på hende.

Hav en god dag !