Welcome

Gror din VVS Installatør heller ikke på træerne?

Godmorgen, jeg er tidligt oppe i dag. Ja faktisk er jeg slet ikke gået i seng. Jeg har nemlig haft et problem som hele dagen – og halvdelen af natten er gået med.

Når man, som jeg, bor i Vinderup og pludselig finder ud af at en VVS Installatør er alt der forhindrer at himmel og jord står i et i ens hus, ja så går man jo igang med at lede efter en sådan.

Jeg troede faktisk at der var mange af den slags i Vinderup, men åbenbart ikke midt om natten. Jeg er tilflytter til byen og kender ikke mange her der gider gå igennem ild.. og vand for en. Men én kær ven kom mig endelig til hjælp med gode råd og et telefonnummer til en VVS Installatør der tidligere havde været i Vinderup  og løse opgaver for ham.

Nu er jeg en træt men glad mand, mit toalet løber atter den rigtige vej – og jeg løber snart ind i min seng.

Jeg synes, at jeg først havde behov for at dele mine oplevelser med nogen. Derfor dette sene indlæg. Hvis det også fik dine øjne til at løbe i vand, så bliver dagen i morgen en god dag 🙂

Hilsen Jonas