Welcome

Har haft besøg af et malerfirma

Hej allesammen. Jeg har det godt, og jeg ved godt, at jeg ikke lige har været så aktiv herinde det sidste stykke tid, men det skal jeg nok lige få rodet bod på, som vi siger. Det skal nok blive rigtig godt, det hele igen. Hehe. Nå, men jeg har haft mit at se til, for vi er nemlig igang med at renovere huset, og jeg er helt sikker på, at det bliver rigtig, rigtig godt. Det er en ting, som jeg er helt sikker på faktisk – for vi har lige haft besøg af et rigtig godt malerfirma fra Juelsminde, og det betyder altså rigtig meget for mig, for det ser simpelthen så godt ud. Det er nu utroligt, hvad lidt maling kan udrette. Især, hvis det bliver gjort af de rette.

images (1)

Nå, men grunden til, at vi renoverer er nu ikke – som så mange andre – at vi har tænkt os at sælge, for vi er simpelthen så glade for her hvor vi bor, og det er jo vildt fedt. Derfor er det sådan, at vi har besluttet os for, at vi vil renovere huset, så vi kan holde ud at bo her. Det er der hårdt brug for. Hehe. Det er nemlig ved at falde fra hinanden – okay, overdrivelse fremmer forståelsen. Men der har været hårdt brug for en klat maling hist og her. Og vi er desværre begge ved at være oppe i årene, så det er ikke noget, som vi har kunne gøre noget ved. Men altså, sådan er der jo så meget.