Welcome

Jeg mangler et sted at bo

Jeg står pt uden en bolig, da jeg er kommet ind på et nyt studie, og derfor har opsagt min gamle lejlighed. Det er jo rigtig fedt, at jeg er kommet ind på det nye studie, men jeg vil virkelig gerne have mig en ny lejlighed i nærheden. Derfor har jeg fundet en god side til boligudlejning, hvor jeg kigger lidt engang imellem. Den er nemlig bedre end boligportalen.dk, synes jeg. Det er fordi, at jeg aldrig synes, at man får noget, selvom man skriver lige så snart den er kommet op, på boligportalen, og det irriterer mig lidt.

download (1)

Nå, men jeg leder efter en bolig med minimum ét værelse og seperat køkken, for det synes jeg er det bedste. Jeg har tidligere boet, hvor der var stue, køkken og soveværelse i ét rum, og det var ikke så fedt, synes jeg. Nå, men nok om det. Jeg vil desuden også gerne have toilet og bad, for det synes jeg ikke er så nice at dele med andre, kan jeg godt sige jer.

Tror jeg vil ud og løbe mig en tur, for jeg kan så godt lide den følelse, det giver, når jeg har løbet. Det skal min aften gå med. Det er også en god måde at holde humøret oppe på, selvom jeg virkelig gerne vil have mig et sted at bo. Det er jo svært i disse tider, men sådan er der jo så meget. Håber, at I har det godt, for det har jeg – på trods af boligsituationen. Hehe.