Welcome

Jeg skal holde fest – udlejning af telte

Jeg har besluttet mig for, at til sommer, der skal det være. Der skal jeg holde min 25-års fødselsdag, for den har jeg nemlig udskudt i et halvt års tid nu, og det er jo altså ikke lige det fedeste i hele verden- i hvert fald ikke for dem, som går og glæder sig til det. Det er egentlig fordi, at jeg oprettede invitationen til min 25-års allerede tilbage i 2010, hvor jeg var 20 somre gammel, og det var egentlig ment som en joke, men folk har hængt mig op på det, og derfor bliver jeg jo nødt til at holde en stor fest. Det skal nok blive godt, men i årenes løb, er der utroligt mange, som har tilmeldt sig min fest, hvorfor jeg får brug for nogle, som kan hjælpe mig med udlejning af telte, og det skal jo nok blive rigtig godt, kan jeg ellers godt sige dig.

DSC_6199-700x464

Tror jeg vil gå mig en lang tur nu her, for jeg har lidt forskellige ting, som jeg lige skal have på plads i forbindelse med festen, og jeg tænker altså bedst, når jeg lige går og har det for lækkert på grund af den dejlige vind eller noget i den stil. Solen skinner ellers også utroligt meget i dag, og det er jo et helt perfekt vejr at få gået lidt i så.

Glæder mig virkelig til min fest, for det skal jo nok blive rigtig, rigtig godt, og det er noget, som jeg vil garantere jer for. Selvom I endnu ikke har hørt så meget om den.