Welcome

Jeg vil på åventyrresor

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil tage på eventyr her til vinter. Derfor har jeg opsagt mit job, så jeg kan tage ud at rejse. Jeg blev færdig med gymnasiet her i sommers, og det er jo også rigtig dejligt. Havde egentlig besluttet mig for, at jeg ville tage mig et arbejde, hvor jeg kunne tjene en masse penge op, så jeg kunne komme ud at rejse, men jeg har allerede tjent nok til at jeg kan tage afsted i mindst tre måneder, hvis mit budget holder. Men altså, jeg skal jo stadig arbejde i et par måneder, så det er jo fedt nok. Jeg vil gerne på dette åventyrresor, for det synes jeg ser vildt spændende ud, skal jeg sige jer.

Kina2014-02

Jeg har altid drømt om at gøre sådan noget. at tage ud at rejse. Det er nemlig sådan, at det ikke er noget, som jeg har gjort mig så meget i, da jeg kommer fra en familie der ikke havde så mange penge, at gøre godt med. Jeg har haft en hel fantastisk barndom, men jeg er virkelig eventyrlysten, og det føler jeg ikke rigtig, at jeg har fået bevist, så derfor bliver det bare så godt, når jeg rejser væk. Væk fra lille, trygge Danmark og ud i den store verden, hvor jeg bare skal opleve en hele masse ting. Det bliver simpelthen bare det bedste, der nogensinde er sket for mig, og jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at komme afsted.