Welcome

Kan man få et lån på dagen?

Hey! Hvordan går det med jer? Her går det glimrende.

Der er ikke længe til at det er fyraften i dag, og så er det snart fredag. Vi har sådan noget firmadag i morgen, hvor vi bare skal hygge hele dagen. Det bliver så fedt. Jeg håber også på at hende den søde fra regnskabs-afdelingen kommer og ser lige så sød ud som altid. Det kan være at jeg skal prøve at bryde isen med en af de sjove jokes, som jeg har læst på nettet. Den kan I lige få en anden dag, hvis det virker.

Nå, men jeg kunne også godt tænke mig noget nyt lækkert tøj her i dag, så jeg kan se rigtig skarp ud i morgen. Har kigget på nogle små lån, som man kan tage på nettet (få lån på dagen nå). Det kunne i hvert fald bare være rigtig lækkert. Har ikke lige prøvet det før, så er ikke helt sikker på hvor hurtigt det kan gå. Hvis ikke jeg kan få det i løbet af i dag, så behøver jeg det ikke rigtigt. Det er kun for at imponerer hende fra regnskab. Vi ses!