Welcome

Kloak i Randers – gerne hurtigt

Hej alle piger og drenge som nyser at læse med når jeg får tiden til at skrive og klaske i tastaturet for jeres glæde og for min lettelse !

Jeg har det her store hus som ligger i Randers – det jeg skal bruge er en kloak i Randers som mit hus kan komme til at benytte sig af, for lige nu er der ingen mulighed for at bo i huset og det skal lige være på plads  inden vi kan flytte ind – det er jo klart, ikke sandt ?

Jeg tænker om der er kommet en ny teknologi indenfor kloak rør som kan være en fordele at drage nytte af – det kan da umuligt være det samme som de altid har brugt i industrien, kan det virkelig ? Jeg tænker bare at hvis der er kommet nye kloak systmer i Randers så kan jeg jo med fordel vælge det – kun det bedste er godt nok til mit nye hus.

424x283xplumbing,P20tools,P20and,P20parts.jpg.pagespeed.ic.CHibWkpp3P

Hvad med rotter – er der noget man kan give kloaken et belæg med af en slags gift som nakker dem så snart at de kommer i nærheden af det ? Jeg hader rotter så jeg betaler gerne ekstra for at nakke de små svin.

Men ellers så har vi det alle godt og vi nyder bare livet i fulde drag herude på prærien.

Skulle i komme forbi så dyt endelig og vi vil åbne dørene til en god kop kaffe eller en kold øl – det kan vi sagtens finde ud af 🙂

Hav en god weekend alle sammen – og tak for at i læste med denne gang

God dag folkens