Welcome

Malerfirma – hvordan ?

Hejsa alle i dejlige mennesker herinde på denne fantastiske blog – jeg håber i alle sammen har haft en sindsyg fin weekend med alt hva der til hører; film, te, popcorn, X-fakto, og ellers bare kaffe og kage op og ned af dagene – har  i fået en god morgenmad i weekenden ? Det håber jeg.

Jeg har haft en ret god weekend fordi jeg har været ude ved et malerfirma og tale med dem omkring et opgave – og der faldt snakken på at jeg måske gerne selv ville starte mit eget firma en dag – jeg er godtnok ikke maler selv men jeg har lyst til at investere i et malerfirma og være iværksætter på den faggruppe. Er der nogen af jer der har eller har haft et malerfirma så må i gerne sige de positive og de negative ting ved at starte et malerfirma !

how-to-choose-the-right-painting-company

Det som jeg har tænkt på er hvor mange malere skal man have for at et malerfirma er et firma som  kan tage en masse opgaver ind samtidig og gerne arbejde med opgaver i hele landet – tja måske også i de omkringliggende lande ?

Det er jo bare med at skrue ambitionerne op er det ikke ? Rom blev ikke bygget på 1 dag men der blev da startet op på det og det blev da bygget, ikke sandt !

Så nu må i ellers alle sammen have en rigtig god dag derude og husk at være glade for de ting i har i livet.

Det var mine sidste kloge ord for i dag.