Welcome

Mangler kreativ murer i Fredericia

I forbindelse med opførelse af en rygeovn ved mit sommerhus, mangler jeg en dygtig murer fra Fredericia eller omegn. Det er et krav, at du er lokal, da jeg har ualmindelig dårlige erfaringer med at hente arbejdskraft langvejs fra. Jeg har særlige planer med rygeovnen, der skal mures i nogle helt særlige brændte sten, som jeg har været heldig at skaffe fra et andet bygeprojekt. Derudover må du gerne være lidt ”kunstnerisk” anlagt. Det skal nemlig ikke blot være traditionelt murerarbejde. Jeg forestiller mig, at vi kan eksperimentere lidt med en alternativ forbandt, og jeg vil også gerne have, at der hist og her stikker sten ud, som man ser det på visse ældre huse. Det er jo et sommerhusområde, så rygeovnen skal helst passe ind, både i forhold til sommerhuset og området som helhed. Du er velkommen til at give tilbud, jeg forventer at få 2-3 tilbud hjem, for jeg vælger.