Welcome

Pift sexlivet op med disse gaver til kæresten

Vores sexliv er en vigtig del af vores forhold som helhed. Dog ved de fleste, der har været i længerevarende forhold, at det til tider kan blive en udfordring at blive ved med, at holde gnisten ved live som før. Her finder du derfor tre frække forslag til, hvordan du kan pifte sexlivet op med nogle nemme, prisvenlige og pikante gaver.

En vibrator

Vibratorer er nogle af de mest solgte stykker sexlegetøj, og det er der ikke noget, at sige til. De kommer nemlig i mange forskellige modeller, størrelser og prisklasser, så alle kan være med. En vibrator er et glimrende indslag til både forspil, under sex såvel som på en aften alene, hvor du ikke er hjemme.

Nogle af de mest populære typer af vibratorer er:

 • Klitorisvibrator
 • Dildovibrator
 • Vibratoræg
 • Magic Wand-vibrator

Mange mænd tror, at det kun er kvinder, der kan finde glæde i en vibrator. Det er heldigvis ikke tilfældet. En vibrator er en glimrende gaveidé, fordi begge parter kan nyde godt af de hede vibrationer. Der findes også penisringe med indbyggede vibrationer, hvis du gerne vil overraske en mandlig partner med en vibrator.

Massage

En massage er en behagelig og intim måde, at komme hinanden ved på. Mange par kender sikkert udfordringen ved hverdagens stress og jag, hvor der ikke altid er tid til kys og kærtegn. Det er en god omgang massage løsningen på.

Du kan overraske din kæreste med en hed massage derhjemme. Hvis oplevelsen skal være ekstra forkælende, bør du sørge for at krydre oplevelsen med en lækker massageolie, nogle lys og noget musik, der kan være med til at navigere stemningen gennem massagen.

Du kan også bestille en par-massage hos en reel massør. Det fjerner lidt af tosomheden, men det er en optimal og luksuriøs måde, at slappe af på sammen. Hvis du ved, at din kæreste har en præference for en bestemt massagetype, f. eks hot stone massage, kan du sørge for at bestille dette. Enkelte steder tilbyder tilmed, at du kan bestille lidt forfriskninger i form af champagne og frugt.

Klippekort

Er du mere interesseret i at lade kæresten selv diktere hvornår massagen skal finde sted, kan du overraske ham eller hende med et klippekort til han eller hendes yndlingsting. Et unikt klippekort er en personlig og omsorgsfuld gave, som din kæreste med sikkerhed vil blive utrolig glad for.

Hvis du mangler inspiration til klippekortet, er der her nogle forslag:

 • Et weekendophold
 • En filmaften
 • Massage
 • Et frækt forspil
 • En kærlig tjeneste
 • En hobby-tur af hans/hendes interesse
 • Morgenmad på sengen
 • Biograftur

Måske er din kæreste bare virkelig vild med, at du tager opvasken eller laver en lækker middag? Det er også et fint bud på et klip på klippekortet.

Du kan selv lave klippekortet i pap og papir.

Frække spil

De fleste mennesker kan lide et godt slag kort, men der findes også mange sjove bræt- og kortspil med sexlivet som omdrejningspunkt. Hvis I savner inspiration til nye stillinger, måder at opleve hinanden på eller noget helt tredje, kan dette være et glimrende forslag.

Mange kender sikkert de traditionelle terninger, der slås og foreslår en intim handling. Men der findes altså også reelle kortspil, f. eks A Year of Sex, der indeholder ét kort til hver uge i året. Hvert kort indeholder således en ny, udfordrende stilling til jeres sexliv.

Der findes også brætspil, hvor målet er erotiske udfordringer, som I skal udføre til din egen og din partners store nydelse. Hvis I har udfordringer med at kommunikere jeres egne fantasier, eller bare gerne vil have en hjælpende hånd, er disse frække kort- og brætspil også en spændende gaveidé.