Welcome

Rustbeskyttelse er vist en god idé

Ja, så har jeg lige investeret i en bil. Det er en brugt Fiat, og jeg er simpelthen så glad for den, for det er et af mine foretrukne bilmærker. Der er bare det problem, at jeg tidligere har ejet en Fiat Punto, og den rustede ret hurtigt, så derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil give den her noget rustbeskyttelse. Det kommer til at foregå i Vejle, hvor der ligger et rigtig godt autoværksted, som jeg altid benytter mig af, når jeg har brug for den slags ting. Det er nemlig nogle, som jeg har tiltro til kan gøre arbejdet ordentligt, og det er jo helt vildt fedt, hvis jeg selv skal sige det. Det er en ting, som er helt sikkert.

mysite1

Nå, men jeg vil også gerne snart prøve at erhverve mig en bil helt fra ny, men den slags er jo utroligt dyrt, så det ved jeg ikke, om jeg nogensinde får råd til, men det kunne da være spændende, synes jeg. Det er altså bare sådan noget, som jeg går op i.

Ellers går det rigtig godt for tiden, og jeg har fået mig en hel masse arbejde, som jeg skal lave. Jeg er nemlig freelancer, og derfor er det vigtigt for mig, at der hele tiden er arbejde, som jeg kan lave. Det er noget, som jeg går meget op i – jeg er desværre ikke den bedste sælger, men hvis du kender nogle, som kender nogle – så giv mig besked. Vi ses snart.