Welcome

Så købte man sig nogle træhuse

Jeg har lige investeret i en del ting – blandt andet disse træhuse. Det er jeg vildt glad for, for jeg har fået et fif fra en ven, som arbejder i branchen, om at det her var det nye guld. Det er som om, at folk er begyndt at gå mere over til noget organisk materiale end beton og så videre, når de skal bygge deres hjem. Der er noget flot og dejligt ved det, og det er vi jo mange, som der er helt vildt glade for – og det er jo bare vildt fedt, hehe. Men sådan er det jo, ikke? Det kan jeg godt love jer for.

gZgRK

Forresten så skal jeg spille skak med min ven, Jeppe, i dag, og det glæder jeg mig rigtig meget til, for han er bare rigtig flink. Han har været min gode ven, siden vi gik i skole sammen, og det er han stadig. Jeg tror, at han er en af dem, som kommer til at vare hele livet – og det er jo helt vildt fedt, at have den slags venner, ikke?

Det er faktisk også ham, som jeg fik det der fif om træhusene fra. Det er fordi, at han selv arbejder i branchen, og han er helt vild med den slags ting, så derfor ved han jo en masse om det – det ved man som regel om den slags ting, som man interesserer sig for. Det er en ting, som er helt sikkert – og det vil jeg faktisk gerne skrive under på.