Welcome

Så om der endelig ferie

Hey venner og veninder 🙂

Jeg har lige set en rigtig sjov video på nettet, som handler om en der hævder at have magiske evner. Han kunne fx bøje skeer blot ved at blidt røre dem. Det er naturligvis ikke ægte, for jeg så nemlig en video lige bagefter, hvor han bliver afsløret på direkte TV. Det var egentlig ret tilfredsstillende at se en fupmager blive afsløret, hehe.
Jeg vil lige se om jeg ikke kan finde disse videoer, når jeg kommer hjem på min hjemme pc igen, for jeg vil nemlig gerne lige vise jer dem, for de er ret sjove.

Dagen i dag er en rigtig super dejlig dag. Det er sommerferie, eller det har jeg i hvert fald! Jeg er lige blevet færdig med dette års sidste eksamen, og rent faktisk den eneste eksamen, som jeg har skulle op til.  Jeg må nok lige have lov til at indrømme, at jeg synes at universitetet er en del mere afslappende, end det var at gå i gymnasiet. Jeg er mega glad for at studere nu, i forhold til hvordan jeg havde det da jeg gik i gym. Det har nok også noget at gøre med, at jeg ikke har alle de andre fag, som egentlig ikke rigtig interesserer mig for, og udelukkende kan læse det jeg egentlig gerne vil.

Jeg kunne også godt tænke mig at få hjulpet min mor med at få lagt tag på huset. Det bliver dog nok ikke så meget jeg kommer til at gøre, udover at hjælpe hende med at finde nogle dygtige håndværkere. Jeg kender heldigvis en del håndværkere, og så kan jeg jo høre mig omkring for gode håndværkere 🙂

Vi ses herinde igen.