Welcome

Så skal jeg endelig ud og rejse igen!

Hey og velkommen til!

Håber I alle sammen har det rigtig skønt, for det har jeg nemlig. Jeg har lige fået bestilt en rejse til varmen. Jeg har ikke været ude og rejse i flere år, selvom jeg var en rigtig aktiv back-packer igennem flere år for omkring 10 år siden.

Denne gang bliver det dog noget mere afslappende, hvis man kan sige det. Ikke nogen trekkingture, som istedet for er blevet skiftet ud med lækre strande i Syd Thailand. Jeg glæder mig ufattelig meget. Det bliver så dejligt at komme lidt væk fra Danmark og arbejdet. Jeg kan virkelig mærke at det lige præcis er det her, som jeg har brug for lige nu.
Det skal i hvert fald også fejres lige nu. Jeg har lige åbnet en utrolig dejlig liter appelsinjuice, som bare skal nydes sammen med nogle frisk rundstykker med lækker ost.

Se fitness sko lige herinde

Vi tager afsted et par venner og jeg om to uger, og så skal vi være afsted i tre. Det er en okay lang ferie, synes jeg selv, og uden tvivl det jeg har brug for.

Indtil da står den da også bare på arbejde, og en masse afslapning på sofaen om aftenen. Jeg bliver også lige nødt til at spille en masse på min playstation, for det kommer jeg jo slet ikke til at kunne i Thailand, hehe.

Jeg vil også gerne lige fortælle jer, at I godt kan regne med at der kommer nogle indlæg omkring min tur, når jeg engang kommer hjem igen. Jeg tror ikke at jeg tager min computer med, og gider ikke sidde på en netcafé for at skrive blogs. Det er bare lidt for lidt ferie-agtigt – håber jeg at I forstår, hehe.