Welcome

SQL og biografen!

Hey og velkommen til min lille blog her.

Er der nogen af jer derude, som ved noget som helst omkring SQL? Jeg har brug for hjælp af en dygtig programmør, men det er nok ikke lige herinde, at jeg skal finde dem, hehe. Det kunne dog være meget fedt, hvis der var nogen af jer som er gode til det, eller kender en, og som lige kan sende mig en besked. Jeg sidder faktisk lige nu og kigger efter et firma, der kan klare noget SQL, som jeg nok tager kontakt til snart.

Lige for at komme lidt ind på noget andet, som vi alle sammen kan være med til, så skal jeg en tur i biografen i aften. Jeg skal ind og se den nye Sin City, og selvom jeg ikke har de store forhåbninger eller forventninger, så håber jeg da selvfølgelig på at den kan følge med et’eren, som jeg var meget glad for.
Jeg har valgt at tage ind og se den nye Sin City fremfor den nye Ninja Turtles, for alle de anmeldelser jeg har læst omkring den nye turtles film har udelukkende været dårlige. Ikke bare dårlige faktisk, men forfærdenlige. Derfor venter jeg til at jeg kan se den på DVD eller BlueRay istedet for at komme ud og bruge penge på en tur i biografen, for hvis den virkelig suger så meget som folket siger, så tror jeg ikke jeg har lyst til at bruge penge på at tage i biografen og se den, for så bliver jeg bare gal.

Ellers går det hele jo rigtig godt. Men ja, hvis der er nogen af jer derude som har forstand på SQL, så send mig gerne lige en kommentar eller mail, så vender jeg tilbage til jer 🙂

Vi ses!