Welcome

Tid til at lære noget nyt

Hey folkens! Jeg har en god nyhed til jer, og den kommer jeg med nu!

Jeg har besluttet mig for at jeg skal tilbage til skolebænken, og det betyder for jer, at I kommer til at kunne følge min process her på min blog. Er det ikke bare fantastisk? Ej okay, det er måske ikke rigtig ’tilbage på skolebænken’, men mere et kursus jeg er blevet sendt på fra mit firma. Jeg skal lære at køre truck, og det tror jeg satme bliver sjovt. Jeg har altid synes de ser så herre sjove ud at køre på. Så skal jeg  rigtig igang med at ligge og cruise rundt på et lager, og det kommer bare til at gå stærkt, eller i hvert fald hurtigere end hvis jeg skulle gå rundt og bære tunge ting på et lager.

Derudover skal jeg til at bruge noget tid på at lave nogle skønne og seje halskæder. Jeg så en gør-det-selv video på youtube her i går, og det fik mig rigtig i stødet til at komme igang med at lave perlekæder igen.

Ellers er der ikke andet jeg lige vil sige. Vi ses!