Welcome

tid til nye vinduer

Hejsa alle sammen, har i det godt ? – Det håber jeg da i har for jeg har nu ikke været her på bloggen længe og jeg har savnet at skrive en masse herinde omkring mine tanker og gøremål som jeg kan se der er mange af jer der nyder at læse med om.

Jeg har denne gang lyst til at fortælle lidt om mit nye hus som skal have nye vinduer i Vejle og har overvejet at kontakte firmaet Bo kortegaard – se her

De ser ud til at have styr på deres fag så jeg synes at det ville være et super godt sted at starte – nu må vi se hvilke priser de kan tilbyde.

windowlady1315

ªJeg har det her hus som har nogle gamle vinduer og de er virkelig af en høj kvalitet rent træ sort mæssigt – jeg er lidt i tvivl om jeg skal sælge dem og bruge pengene til nye vinduer eller om jeg skal få et firma til at renovere dem eller hvad skal man sige, shine dem op således at de lige får en god behandling så de ser pæne ud igen og de kan holde i mange år fremover.

Jeg er meget i tvivl på dette punkt. Mine venner mener at jeg skal få dem istandsat for de er meget gamle og har en hvis charme – men har lidt lyst til at få de her nye og smarte vinduer der nok holde en del mere på varmen.

Hvis der er nogen af jer der har nogle råd så siger i gerne frem for det kan være at jeg kommer tættere på en beslutning.

Hav en god aften.