Welcome

Tour de France og sjov på nettet

Hep hey venner og veninder! Jeg er igang med at gøre mig klar til dette års Tour de France. Jeg glæder mig hel vildt. Hvert evig eneste år sidder jeg sammen med min bedste kammerat og ser touren. Vi elsker det. Det er så hamrende hyggeligt. Det er den perfekte sport at sidde og se sådan en hel dag, for det er ikke nødvendigt at følge med 100% hele tiden, så der er masser af tid til at få en lille sludder for en sladder og hvad der ellers hører til.

Diner transportable i København, Gladsaxe m.m.

Nå ja, der var også lige noget andet jeg ville fortælle jer. Jeg har fundet to helt geniale sider, hvor der er en makker, som tager lidt pis på nogle folk over sms eller e-mail. Den første hedder Dontevenrely og den anden er textastrophe, som I jo lige kan prøve at tjekke ud. De kan godt være lidt hårde i tonen, men det er nu meget sjovt alligevel synes jeg. Dengang jeg gik i gymnasiet plejde en kammerat og jeg at gøre den samme slags, hvor vi fandt nogen der solgte forskellige ting på internettet og sådan, og kontaktede dem for at få lidt sjov. Vi nåede aldrig nogensinde at komme igang, for der var ikke en eneste person, som svarede tilbage på vores mails, så det var jo bare en kæmpe fiasko, men det er i hvert fald sjovt at læse nogen der kan finde ud af det. Hehe. Jeg får helt tårer i øjnene af at læse nogen af de der.