Welcome

Vi benytter os af PLC styring

Jeg er utroligt glad lige for tiden, for det hele kører virkelig for mig – både på det private plan, men så sandelig også på det karrieremæssige. Vi er nemlig begyndt at benytte os af PLC styring i virksomheden, og det har betydet, at vi kan udvide en del. Det er jeg rigtig glad for, for det betyder jo, at vi har fat i den lange ende. Der kommer dog til at være ret lang tid, hvor vi skal arbejde i virksomheden, og det bliver nogle sene nattetimer det næste lange stykke tid. Og det glæder jeg mig altså til.

images (3)

Ellers så sker der ikke så meget lige for tiden. Jeg arbejder lidt med nogle forskellige ting, og dem er jeg rigtig glad for, at jeg laver. I min fritid spiller jeg tennis, nu hvor vejret igen er til det, men det må jeg nok sløjfe det næste stykke tid.

Tror jeg vil have mig en pizza til aften, for der er åbnet et nyt sted, hvor de laver vildt godt pizzaer, og der tror jeg altså, at jeg kommer til at handle en del her det næste stykke tid. For jeg har jo knap nok tid til at lave aftensmad, for det er ikke noget, som jeg synes er vigtigt ifht. at få alle mine projekter ud af verden. Og jeg ved, at det vil være det tunge arbejde værd engang ude i fremtiden. Det kan jeg altså godt love jer for.

Kan I ellers have det godt? Og held og lykke med de ting, som I går og foretager jeg.