Welcome

Vil du med på date?

Jeg er for nyligt blevet single, og det er jo ikke så godt, men altså, det skal nok komme til at køre igen. For det er ikke noget, som kom som et chok, men altså, sådan er det nu engang. Jeg glæder mig dog til at komme ud på datingmarkedet igen, og hvis du er en sød pige i alderen 20-30 år, så er du interessant for mig, og du må meget gerne smide mig en besked, hvis det er noget, som du har lyst til. Du kan bare kommentere i kommentarfeltet herunder, ellers kan du prøve at finde mig på Facebook. Jeg håber, at du er klar på en date.

 

images (8)

 

Ellers går det nu meget godt. Jeg tænker, at jeg lige vil skrive lidt om min hverdag, så du kan danne dig et indtryk af, hvem jeg er, før du skriver til mig. Jeg arbejder til daglig i en kiosk, imens jeg uddanner mig til webintegrator, og det er rigtig spændende, synes jeg. Det kan godt være, at det lyder lidt nørdet, men det er det egentlig også, skulle jeg hilse at sige. Jeg håber dog, at du kan bære over med det. Ellers kan jeg rigtig godt lide Pink Floyd og Rolling Stones og sådan noget musik fra dengang, hvor en spade var en spade, og en bas var en bas – og sådan noget, hehe.

Men hav det nu godt. Og jeg håber da på, at vi ses derude – eller at jeg lyder som noget, så du skriver til mig for at arrangere en date?