Welcome

Vinduespudsning til mit hus

Jeg står i den situation at jeg får hele familien på besøg, og derfor skal jeg have pudset vinduer, og det er der ikke så meget ved, så derfor har jeg besluttet mig for at jeg vil have bestilt nogle til at gøre arbejdet for mig. Jeg har kigget på dem her (http://www.voresvinduespudser.dk/), som jeg helt vildt godt kan lide. Eller det har jeg i hvert fald fået at vide, at jeg vil komme til.

Grunden til at familien kommer på besøg, er at jeg skal holde en familiefest, for det er min tur i år, og vi plejer altid at holde den i marts, så det er ved at være tiden. Det bliver ret fedt. Jeg har også bestemt mig for, at jeg vil bestille en helstegt pattegris et eller andet sted, men jeg er ikke helt sikker endnu – der er nemlig et par muslimer i blandt, og det er ikke så godt, hvis de ikke kan spise noget af den jo, så den skal jeg lige have snakket med dem om.

Helstegt pattegris

Nå, men ellers går det virkelig godt med mig… Jeg har det forrygende for tiden, og det er jo rigtig lækkert. Jeg er begyndt at træne, og der er virkelig ved at ske fremskridt! Tror lidt, at det er fordi, jeg har sådan en krop der ikke skal så meget til at træne. Men håber at I allesammen har det godt udover det – og så er jeg sikker på, at vi snart ses herinde på bloggen i gen.