Welcome

Masser af luft i maven

Hey!

Jeg har gået rundt her det sidste stykke tid og haft utrolig meget luft i maven, og jeg tror, at jeg har fundet ud af hvorfor. Jeg er begyndt at spise en hulens masse rugbrød, og jeg har på fornemmelsen, at det er på grund af alle de fibre, som jeg spiser der gør der. Jeg har søgt lidt rundt på nettet, og fundet ud af at der kan være en del grunde til sådan en omgang luft i mavsen.

Det er heller ikke så længe siden, at jeg begyndte at gå rundt og mistænke, at jeg måske er laktose intolerant. Det er herre ærgerligt, hvis det skal vise sig at være sandt, for så er der godt nok mange af mine yndlingssager, som jeg bliver nødt til at opgive. Jeg har en tid ved min læge her i den her uge, og så får jeg endeligt svar på, om jeg nu også har det. Jeg håber på det bedste. Men hvis det skal være sådan, at jeg får hamrende ondt i maven, og tynd mave, af at spise og drikke produkter med laktose i, så tror jeg altså godt at jeg kan lære at undvære dem.

Jeg havde egentlig sagt til mig selv, at det var slut med at give mig selv diagnoser igennem nettet, for det ender altid op med at jeg sidder med totalt noia på, og det viser sig altid at være noget helt andet, hvis det overhovedet er noget. Én gang har jeg dog givet mig selv den helt rigtige diagnose, og det var da jeg fik en led omgang øregangsbetændelse. Der var godt nok heller ikke mange andre ting det kunne være, og det krævede alligevel en læge, men det er vist den eneste gang at jeg har givet mig selv en ordenlig diagnose, hehe.