Welcome

Jeg har fået mig et badeværelse

Jeg er så glad lige nu, for jeg har nemlig fået mig et nyt badeværelse, og det gør mig så glad indeni, for det andet var simpelthen så småt, og det fungerede ikke for en familie, som os. Vi har nemlig fire børn, og det er alligevel en god del, så sådan er det. Det er nemlig sådan, at nogle gange bliver man nødt til at børste tænder, imens en er i bad, og det går ikke – det fungerer i hvert fald ikke helt optimalt. Derfor er vi meget glade for vores nye badeværelse på Fyn, hvor vi bor. Det er et dejligt sted, og det er også derfor, at vi ikke solgte huset, men istedet fik lavet os et nyt badeværelse. Og det er jo simpelthen bare for fedt, kan man sige. Nu slipper vi for alle de hektiske morgener, som vi allerhelst vil være foruden. Det er en ting, som er helt sikkert.

images (3)

Tror jeg går mig en lang tur nu her, for jeg skal virkelig lige tænke over nogle emner, som jeg ikke har nået at tænke igennem, her mens jeg var på arbejde. Jeg er lige kommet hjem, så derfor vil jeg gå over til Brugsen og handle lidt ind, selvom den ligger langt væk, og det ville være meget nemmere at tage bilen – men jeg har brug for lidt frisk luft og det er jo helt fantastisk vejr, selvom det godt nok er ved at være mørkt nu her. Det har været en rigtig god og flot dag 🙂