Welcome

Jeg skal bruge forslag til en døgnvagt låsesmed Ballerup eller omegn

Jeg har dårligt nyt. Vi havde indbrug for to dage siden. Der skete heldigvis ikke noget forfærdeligt, men vi mistede en del malerier og nogle smykker fra soveværelset Det er et held, vi ikke var hjemme. Det skulle nødt været kommet til håndgemæng mellem tyvene og undertegnede. Puha. Det er en skrækkelig tanke at skulle fordøje, men nu er det heldigvis overstået. Min kæreste blev mere bange end jeg selv, men det er også klart. Jeg skriver dette indlæg fordi jeg har brug for forslag til en døgnvagt låsesmed Ballerup eller omegn. Jeg har aldrig haft kontakt til en før – men denne gang skal det være en fagmand, der har godt styr på sit fag. Jeg skal have sat alarmer op og fikset alle vores låse på dørene. Det bliver sikkert en ret dyr affære, men det er helt ok. Det skal ikke komme an på prisen da.

Det er iøvrigt vigtigt, at den låsesmed, der kommer og sætter det hele op også har en døgnvagt, der kan komme ud og tjekke, hvis alarmerne ringer, når vi er på ferie eller borte fra hjemmet. Jeg har tjekket lidt forskelligt på nettet, men det er svært for mig at se igennem alle de smarte hjemmesider, så hvis i har erfaring med nogle dygtige låsesmede, hører jeg meget gerne fra jer.

Jeg har tænkt på at ordne det hele selv, men jeg er ikke sikker på, at jeg kan gøre det ordentligt – så det er nok en bedre idé at lade en professionel tage sig af det hele. Nu må vi se hvad, I kan komme op med. Jeg håber at høre fra jer inden længe! På forhånd tak!

Døgnvagt Låsesmed Ballerup