Welcome

Marokkopude og 90’er musik!

Goddag alle mine kære læsere!

Jeg er i fuld gang med at høre 90’er musik, for det er satme da bare det bedste der findes, eller i hvert fald noget af det bedste. Jeg vil bare gerne prøve at komme tilbage  tilbage til 90’erne hvis jeg kunne få en tidsmaskine. Hvis jeg nu bare havde været lidt ældre i 90’erne, så er jeg sikker på, at det ville have været så meget sjovere at være ung. Eller faktisk 70-80’erne også. Måske også 60’erne, og faktisk de fleste andre tider end den jeg var ung i. Det er nok sådan at mange andre også har det, bare med andre år, alt efter hvornår man er fra. Jeg synes bare det er så herre kedeligt at være ung lige for tiden.

Og så lige til noget helt andet, for jeg får nok alligevel ikke lige lavet mig en tidsmaskine lige foreløbigt. Istedet for skulle jeg nok bare smide benene op på min marokkopude med det samme. Det er i hvert fald så dejligt afslappende. Hvis ikke jeg havde en marokkopude, så er jeg ikke helt sikker på, hvad jeg ellers skulle smide fusserne op på. Der er nu ikke noget som at komme hjem og kaste sig i sofaen, og så kunne slappe af for fuld skrue. Det er skønt.

Og så lige her til sidst. Roma. Min klub. De totalt tørrede CSKA i Champions league i går. Rigtig lækker kamp. Jeg glæder mig rigtig meget til at se, hvordan vi kommer til at klare det mod de to lede hold, City og Bayern. Er en smule bange for dem, men har gode mavefornemmelser omkring dem.

Vi ses!