Welcome

Mere natur i byen – Anlægsgartner i Københavns by

Hvis man skal til at bygge et sprit nyt park anlæg i København eller en anden stor by er der mange elementer der spiller ind i konstruktionen, med placeringen og vedligeholdelsen af anlægget når det først står klar. Der er båden en politisk beslutning samt en masse praktiske beslutninger der skal tages. Så skal der også findes en ordentlig anlægsgartner i København der kan tage sig af alt det dårlige når det står klar.

Hvis man skal bygge i centrum kan det være svært at finde plads for der er mange selskaber der gerne vil bygge dyre lejligheder i området og de har ofte meget at skylle have sagt fordi de er købestærke og meget proaktive i den måde de arbejder på. Det er så op til kommunen at tage den endelige beslutning om det er i orden at lave park eller om der skal ligge en seven elleven i stedet.

Grim by

Jeg ville ikke have noget som helst imod lidt mere grøn og dejlig natur i diverse byer rundt omkring i Danmark, men det er ikke fordi jeg der er for lidt af det. Især ikke hvis man sammenligner med andre storbyer, som jeg har været i. Nu er jeg næsten lige kommet hjem fra en tre måneders ferie rundt omkring, og især i lande som Thailand og synes jeg det er utrolig ærgerligt den måde de prioriterer deres plads i byerne. Det gør dog alligevel ikke så pokkers meget da de har så meget skøn natur, men i Bangkok fx kunne der nu godt være lidt pænere. For fanden hvor er det bare en klam by synes jeg! Bangkok er bare så kæmpe stor.