Welcome

Nye lys til lejligheden

Hejsa venner 🙂

Jeg har da lige noget jeg skal fortælle jer. Jeg er jo, som jeg fortalte tidligere, flyttet ind i min helt egen lejlighed, og nu er det ved at være tid til at få det hele til at spille i den. Det første jeg skal have ordnet er noget spot indbygning i LED til loftet, og så må vi jo se hvad det næste projekt bliver. Det kunne være at jeg skulle have bygget mig en lille minibar et sted, men det kan også godt være at det bare skal forblive en drengedrøm, for ved ikke lige helt om damen er med på det.

Ellers er det ikke de helt store ting der sker i mit liv, eller nå ja, jeg skal jo ud og springe ud fra et fly i weekenden. Jeg har allerede sommerfugle i maven, bare ved tanken om det. Det skal nok blive en særlig oplevelse.

Jeg vil se om jeg kan komme ind med nogle før og efter billeder af lejligheden.

Vi ses herinde igen snart.