Welcome

Zanzibar: Rejse er at leve

Hej allesammen. Jeg vil lige sige, at jeg skal på en Zanzibar rejse, og det bliver virkelig godt. Det skal jeg her om en måneds tid, og jeg har virkelig glædet mig til det. Det er nemlig også noget, som jeg har gået og sparet sammen til i virkelig lang tid, og det er jo rigtig fint, når så endelig, at man har fået sparet helt sammen og endelig kan tage afsted. Nu kan dagene kun gå for langsomt, og jeg kan mærke, at jeg går og bliver rastløs, fordi at jeg simpelthen bare så gerne vil afsted.

download (2)

Nå, men jeg skal afsted med min bedste veninde, Henriette, som jeg har kendt siden folkeskolen, og det er faktisk en rigtig gammel aftale, som vi har lavet. Det er nemlig sådan, at vi også endte med at gå i gymnasieklasse sammen, og der besluttede vi os for, at når vi var færdige, så ville vi rejse til Zanzibar. Vi mener begge to, at det, at rejse, er at leve, og det er noget, som vi lever efter. Vi plejer dog at besøge europæiske storbyer istedet for sådan noget charterrejse, men denne gang skal vi både på safari og chille ved stranden, så det bliver virkelig godt – og oplevelsesrigt. Jeg regner med, at jeg har min rygsæk fyldt med spændende oplevelser, når jeg kommer hjem igen – og selvfølgelig har jeg da det. Vi skal være væk i en måned, og det er nu meget lang tid. Så lang tid, har jeg aldrig været væk hjemmefra før.